Александра  Ангелова

Александра Ангелова

Администратор

Класическа хореография

Статут: Професионален

Bulgaria, Kарлово

Адрес: Карлово, НЧ "Васил Левски 1861"

Телефон: 0988862705

СЕМИНАР Тема: Класически балет по методиката на А. Я. Ваганова Семинарът по класически балет се провежда по методиката на А.Я.Ваганова, използвайки традициите на руския балет. Повишаване квалификацията на педагозите, на балетните школи и на школите по изкуствата (професионални и непрофесионални) Cеминарът се проведе приблизително 12.07.-18.07.2017 Регистрация по телефон За информация/ тел: 0988862705 Официален представител - Александра Ангелова


Семинарът се провежда в две части -тематична и практична.Тематически курс за изучаване на класически танци (I-VIII КЛАС)

Семинарът се провежда в балетна зала, в просторна класна зала в град Карлово, НЧ "Васил Левски", за 7 дена по 4 часа дневно, с теоритически и практически занятия, половин час  пауза, на три этапа:

Първи етап-теория  от А до Я (анализ движенията и системата на А.Я.Ваганова)

Втори етап-практика, отработване на движенията

Трети етап-сценичен репертоар (вариации от спектакли)

Семинарът се води от професионален педагог-хореограф - специалист завършила Академия за балет А.Я. Ваганова. (Русия, Санкт-Петербург)

На семинара са поканени педагози в детски балетни школи, студио,танццови колективи, а така също и студенти, ученици хореографски училища и ВУЗОВе

Всички участници в семинара получават сертификат